Фюри: Уайлдър е на върха, защото е опасен до края на битката

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) счита, че шампиона на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) е по- опасен боксьор от шампиона на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО)

“ Отдавна казах, че Антъни Джошуа временно пази коланите ми. Когато бъда готов за битката, Ейджей няма да представлява проблем за мен, това ще бъде лесна битка. Няма да има съперничество. Той ще търси нокаутиращия удар. Видяхме какво се случи срещу Паркър. Всеки, който умее да се движи, който умее да финтира ще създаде проблеми на Джошуа. Така че аз имам един съвет към него.

Ако той наистина иска да ме удари, нека да вземе шепа ориз и да го хвърли по мен. Това е единственият начин по-който може да ме удари. В противен случай – няма шанс. Ще се боксирам няколко рунда с него и след това ще го нокаутирам. Не е много трудно той да бъде ударен. Той не е най- едрият човек, той е много по-малък от мен и не вярвам, че ще успее да издържи най- добрите ми удари.

В момент считам, че Уайлдър е на върха в тежка категория. Причината е, че той е опасен до последната секунда на битката. Както видяхме в битката му с Ортиз, той губеше, докато не нанесе точен удар и всичко приключи. На него му трябва само един точен удар. За разлика от Ейджей, той има скоростта и способността да нанася удари от всякакви ъгли. Но, въпреки той, той има своите слабости, и като боксьор, не е най- добрият. Всички те са уязвими и лесни за побеждавани. „

Тайсън Фюри ще направи своето завръщане на ринга на 9 юни на Манчестър Арена. Неговият съперник ще бъде обявен впоследствие.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-fury.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *