Фьодор Емеляненко нокаутира Чаел Сонен в първия рунд
Тази сутрин в „Юниондейл“, Ню Йорк, САЩ се проведе турнирът Bellator 208, който беше оглавен от полуфиналния двубой в турнира Гран При на Bellator в тежка категория между Фьодор Емеляненко и Чаел Соннен. Срещата се оказа кратка, но атрактивна и динамична.От първите секунди на битката, Сонен се втурна напред, опитвайки се да скъси дистанцията, за да направи тейкдаун, но Фьодор го посрещна с мощен удар, които почти веднага го повали в нокдаун. Осъзнавайки опасността от съперника на земята, Фьодор не се втурна да го довършва и го изчака да се изправи. Сонен стана, но отново бе повален на платнището. Сонен се съсредоточи върху опитите си да направи тейкдаун, но „Последният император“ не позволи на съперника си да го повали и да заеме позиция отгоре, а веднага се връщаше в стойка. Очевидно бе, че да се бори със Сонен, не влизаше в плановете на Емеляненко.

В един момент Сонен успя да направи тейкдаун. Той се опита да захване противника на платнището, но не успя да се възползва от доминиращата си позиция. Опитът на „Американския гангстер“ да направи задушаващ прийом беше неуспешен – Фьодор лесно се защити и се изправи. Бойците се върнаха в стойка, а Сонен отново се опита да направи тейкдан. Емеляненко още веднъж лесно се защити и зае позиция отгоре, където започна да нанася тежки удари. Сонен бе пасивен и неуспешно се защити, което принуди рефера да се намеси и да спре мача.

В крайна сметка Фьодор Емеляненко победи Чаел Сонен с технически нокаут в първия рунд и се класира на финала на турнира Гран При на Bellator в тежка категория, където ще се изправи срещу Райън Бейдър, който е шампион на Bellator в тежка категория.

https://assets.trome.pe/files/ec_article_multimedia_gallery/uploads/2018/10/13/5bc2bf0fd02af.jpeg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *