Фьодор Емеляненко: Кога ще завърша кариерата си? Ще отговоря на този въпрос след финала
https://usatmmajunkie.files.wordpress.com/2018/10/fedor-emelianenko-bellator-208-2.jpg?w=1000&h=600&crop=1

Легендарният руски ММА боец Фьодор Емеляненко заяви след победата си над Чаел Соннен в турнира Белатор 208, че все още не е готов да отговори на въпроса кога ще завърши кариерата си. Според Федор всичко ще зависи от здравословното му състоятние му след финала на Гран при на Belattor в тежка категория“ Президентът на Bellator е казал, че аз съм най-добрият боец ​​в света? Честно казано, главата ми не функционира много добре сега. Но ми харесва начина, по който се бие Кейн Веласкес.

Благодареня на Бог, че днес ми даде победата. Щастлив съм. Все още не съм гледал битката на Бейдър. Но в подготовката ще обърна повече внимание на защитата от тайкдауни.

Кога ще завърша кариерата си? Всичко зависи от моето здраве. Мога да отговоря на този въпрос единствено след финала. Какви са плановете ми сега? Ще се прибера при семейството си, искам да видя момичетата си, ще си почина и ще се заема със работата си в Съюза на ММА Русия, „ каза Емеляненко.

Фьодор Емеляненко ще се срещне с Райън Бейдър на турнира Гран при на Bellator в тежка категория срещу Райън Бейдър на 26 януари в Лос Анджелис.

http://viralglobalnews.org/wp-content/uploads/2018/10/20181013090526_b11.PNG

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *