Фроч: Обвиненията на Кан над Джошуа предизвикват насмешка
Бившият световен шампион Карл Фроч смята, че обвиненията на Амир Кан срещу Антъни Джошуа, че е спал със съпругата му, са напълно неоснователни и предизвикат само подигравки.

 
“ Не е добре да се разкриват “ мръсните ризи “ в туитър. Обвинения без причина – това не е добре. Кан няма основание за това, в което обвинява Джошуа. Антъни отхвърли обвиненията, като каза, че нямат нищо общо с него.
 
Докато Кан не предостави някакви солидни доказателства, ще предизвиква насмешки, “ –
каза Фроч.Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров2 коментара

  1. Между редовете август 10, 2017 1:46 am  Отговор

    Пича се раздели с жената и майката на децата си, тия ми говорят глупости.Работата е сериозна, а оная дори не е отрекла, само го плюе тип „слаб боксьор“, „аз ти плащах“, „и ти ми изневеряваше“ и т.н.Липсата на „не е вярно“ + „и ти ми изневеряваше“ говори за гузна съвест.Явно нигериеца е топнал чушката в жената на Кан, но няма как да си признае ест, Кан има милиони фенове в Англия, Джошуа доста ще загуби, за това го играе „да бе, нз за какво говорите“.

  2. Георги август 10, 2017 11:14 am  Отговор

    От какво пък ще загуби Джошуа? Това дори и да е вярно, както казваш колега, никой няма да си признае, че е оправил жената на другия.
    И второ, никой не слага жената на другия в леглото си на сила нали?
    Джошуа няма абсолютно нищо да загуби, ще дойде и ще мине като серия от сапунен сериал и всичко ще си върви по старо му …

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *