Фрес Окендо иска WBA да постъпи правилно и да му даде титлата на Мануел Чар
След като насрочената за 29-ти септември в Кьолн (Германия) битка срещу световния „редовен“ шампион на WBA в тежка категория ( + 90,7 кг ) Мануел Чар (31-4, 17 КО) и задължителния претендент Фрес Окендо (37-8, 24 КО) беше отменена, защото Чар даде положителна допинг-проба, Окендо пожела да му бъде дадена титлата.

“ В крайна сметка WBA трябва да постъпи правилно и да ме признае за шампион, „ каза Окендо. “ Защо трябва да страдам заради грешките на другите? Трябва ли да страдам, защото други боксьори мамят? „Джон Уърт, ко-промоутъра на Окендив, го подкрепя: “ Научихме какво се е случило от новините. Освен писмото от VADA нямаме друга информация. Предполагам, че ако битката бъде отменена, ще има много нови, нелоялни и разочароващи пречки пред Фрес да се бие за титлата. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Митко септември 22, 2018 6:05 pm  Отговор

    Първо Шанън Бригс беше се назобал и отмениха срещата му със Окендо, а сега и онзи имигрант от Сирия Мануел Чар. На 50-тия си юбилей може да направи някоя среща. Милър и Уайт са навити за бой. Дебелия има насрочен бой докато Уайт нещо се дърпа на Чисора и е свободен.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *