Фреди Роуч ще бъде в ъгъла на Джордж Сейнт Пиер за двубоя му с Майкъл Биспинг

Легандарният боксов треньор Фреди Роуч, който изигра решаваща роля за подписването на нов договор между Джордж Сейнт Пиер и UFC, разказа за работата с бившия шампион в тренировъчната си зала Wild Card Gym. Наставникът ще присъства в ъгъла на канадския боец ​​по време на битката му с Майкъл Биспинг, което ще бъде негов дебют като треньор в ММА.

“ Джордж става все по-добър и по-добър. Тази битка ще се проведе в по-тежка категория, така че той кача маса и сила. Поради това ударът му е станал по-силен. В близко бъдеще ще отида в Монреал и в продължение на шест седмици ще бъда разположени за по 3 дни там, а останалите 4 тук. Той иска от мен да присъствам в ъгъла му по време на срещата. Казах му, че това не е проблем. Той ще се изправи срещу по- едър корав съперник и Джордж трябва да бъде напълно готов.
 
Това ще е моят дебют в UFC и съм малко развълнуван. Биспинг е труден съперник и ще се бие, но не го смятам за невероятен спортист. Джордж е много по-добър и това ще бъде видно в битката. Неговият атлетизъм ще е полезен по време на мача. Разбира се, това не е лесна задача. Аз се тревожа за първия рунд, защото Джордж винаги е леко колеблив. Малко се притеснявам за това, но ще го нагрея добре в съблекалнята, „
– каза Роуч.strong>Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *