Фреди Роуч: Пред Мани Пакиао има два варианта: или да проведе реванш с Джеф Хорн или да се оттегли от бокса
Приетият в Залата на славата треньор Фреди Роуч желае Мани Пачияо да се оттегли от спорта.

Но ако 38-годишният ветеран все пак реши да продължи да се боксира, тогава единствената битка, която Роуч би искал да се види с негово участие, това е реванш с Джеф Хорн.Миналия уикенд, пред 51 000 зрители на стадион Suncorp в Бризбейн, Хорн постигна победа с единодушно съдийско решение над Пакиао, за да завоюва световната титла на WBO в полусредна категория.

Има клауза за реванш в договора, така че Пакиао има възможност да получи незабавен реванш, ако реши да се възползва от тази опция.

Роуч би искал Пакиао да проведе реванш и след това да се оттегли, но не е сигурен дали това ще се случи, защото Пакиао може би няма да иска да се оттегли при победа.

Най-големият проблем според Роуч е, че Пакиао се раздвоява между това да бъде едновременно боксьор и политик.

“ След като Мани стана сенатор, всичко се промени драстично. Това му отнема много време, поради което бе претупан половината от тренировъчния лагер. Понякога той се освобождава в 3 ч, а понякога това се случва в 9-10 часа, така че трябваше да тренираме след като Мани приключи работа. Да бъде голям боксьор ​​и добър политик едновременно е изключително трудно.

Аз предложих на Мани да си вземе почивка и да помисли какво ще правим по- нататък? Дали ще проведе реванш срещу Хорн или ще се оттегли, а може би ще участва в големи битки срещу други съперници? Мисля, че Мани осъзнава, че е невъзможно да се представя добре, след като има две работи. Истината е, че ние или ще проведем реванш или нищо. В момента срещи с други шампиони не звучи логично. Искам Мани да победи в реванша, а след това да се оттегли, но ще може ли той да се оттегли от бокса при победа?, “ каза Роуч.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Иво юли 6, 2017 11:33 pm  Отговор

    Защо да дава реванш да пълни гушата на Аръм и Хора?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *