Франческо Пианета няма да се срещне с Дионтей Уайлдър при победа над Тайсън Фюри
Бившият претендент за световната титла в тежка категория Франческо Пианета планира да победи Тайсън Фюри. Двамата ще проведат двубой тази вечер на „Уиндзор Парк“ в Белфаст, Северна Ирландия.

Победа на Пианета ще попречи на провеждането на битка между Фюри и световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър, но германецът от италиански произход няма да получи възможност да се срещне с Уайлдър, тъй като ще трябва да проведе незабавен реванш с Фюри.„Очаквам с нетърпение битката и съм напълно концентиран върху нея. В събота ще бъда в най-добрата си форма. Подготвих се отлично и имах много различни спаринг партньори. Боксът е бизнес и е напълно нормално да правите планове, но първо Фюри трябва да ме победи и след това може да планира следващата си битка.

В договора за двубоя с Фюри има вписана клауза, според която трябва проведем незабавен реванш, ако го победя,“ каза Пианета.

http://www.boxingnewsonline.net/wordpress/wp-content/uploads/2018/08/2018-08-14T124207Z_293918749_RC15CD591700_RTRMADP_3_BOXING-HEAVYWEIGHT-FURY-PIANETA1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. Митко август 18, 2018 4:58 pm  Отговор

    Кой знае колко са му платили да направи един спаринг със дебелия. От друга страна пък са се застраховали ако случайно бъде ударен и нокаутиран да има клауза за реванш. 😀 40 годишния Джонсън нокаутира Пианета който дори не е нокаутьор, а линейния шампион искал клауза за реванш във договора …. 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *