Франк Уорън очаква победа от Джордж Гроувс

Британският промоутър Франк Уорън очаква Джордж Гроувс да победи Крис Юбанк младши в днешният им двубой. Според Уорън, Гроувс притежава повече опит и умения с които да надделее над по- именития си съперник.

“ Това ще бъде интригуващ двубой, но аз очаквам Джордж Гроувс да победи Крис Юбанк младши, защото той го превъзхожда в някои аспекти от играта. Всичко ще зависи от опита на двамата боксьори. Погледнете кой има по- добър рекорд. Единственото сериозен съперник в рекорда на Юбанк младши е Били Джо Сондърс, а той не успя да се справи него. Докато Гроувс има битки с някои от най- добрите боксьори в супер средна категория – Карл Фроч, Джеймс Дегейл и Баду Джак. Той не винаги е успявал да победи, но има победи над по- добри съперници от тези с които се е срещал неговия съперник.

Другата причина поради която очаквам победа на Гроувс е, защото той се подготвя при добър треньор, докато Юбанк младши тренира сам. Никой боксьор не може да се подготви сам. Нуждаете се от наставник, който да ви напътства, посочвайки грешките, които правите, който да бъде в ъгъла, като ви дава ценни тактически съвети. Юбанк обича да мисли, че може да прави всичко това сам, но това просто няма да сработи на най- високо ниво в спорта.

Друг ключов елемент ще бъде джебът на Гроувс с който той може да му спечели двубоят, тъй като ще контролира събитията на ринга. Юбанк има висок коефициент на работа, който може да създаде на Гроувь някои проблеми, но той не е типичният нокаутьор, въпреки че спря Авени Йълдъръм на четвъртфинала. Той също така получава много удари, защото неговата защита не е най-добрата. Той има голямо сърце, но не и добра защита, което ще даде на Гроувс още едно предимство. Не забравяйте, че лондончанинът също така искаше, Юбанк да бъде поставен в неговия поток при жребия за турнира. Така че Гроувс трябва да победи, освен ако не допусне някакви сериозни грешки, „ каза Уорън.

Обединителната битка за световните титли на WBA и IBO в супер средна категория между Джордж Гроувс и Крис Юбанк младши ще се проведе тази вечер на Манчестър Арена в Манчестър, Великобритания.

https://i2.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/groves-eubank%20(3)_1.jpg?w=598


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(84)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *