Франк Уорън очаква завръщането на Тайсън Фюри и критикува Антъни Джошуа

Тайсън Фюри все още е най- добрият боксьор в тежка категория, заяви Франк Уорън, докато критикува последните успехи на Антъни Джошуа и неговия треньор Робърт Макракън.

Кариерата на Антъни Джошуа „не се развива както се очаква“ и той не може да бъде считан като най- добрият в тежка категория, докато не победи Тайсън Фюри, твърди Франк Уорън.

Фюри не се е качвал на ринга, след като прекъсна дългогодишното царуване на Владимир Кличко през 2015 г., но промоутъра твърди, че неговото завръщане ще бъде направено „много, много скоро“ .

“ Докато някой не победи Тайсън Фюри, той може да бъде считан за най- добрият боксьор в тежка категория, защото той не загуби титлите си на ринга, „ каза Уорън пред Boxing News.

“ Мисля, че срещата на Джошуа с Джоузеф Паркър беше скучна, „ каза Уорън. “ Той показа много слабости и след чудесното начало – кариерата му не се развива, както се очаква. Вижте начина по- който Хюи Фюри се представи срещу Паркър [въпреки че загуби спорно съдийско решение миналата година], Паркър не е добър боксьор.

Рефера [Джузепе Куартароне] беше отчайващо слаб, той постоянно се намесваше. Но Джошуа се изчерпа откъм идеи и показа, че когато бъде притиснат, той се панира.

Дали Джошуа ще победи Уайлдър? Когато Уайлдър спечели титлата си [през януари 2015 г., след победа над Бърмейн Стивърн], той изглеждаше впечатляващо. Той показа добра издръжливост, добър джеб, но оттогава той изглежда ужасно. Той няма боксови умения, но притежава ударна мощ и ще може да хване Джошуа.

Преди година щях да избера Джошуа да победи Уайлдър, но сега не мисля така. Ще успее ли Джошуа да го надиграе? Не знам.

Това, което видяхме от Джошуа в трите му преди битки срещу Дилиън Уайт, Владимир Кличко и Карлос Такам е, че Джошуа може лесно да бъде ударен. В трите битки той или беше повален, или наранен.

Когато атакува, Джошуа е страхотен, но той няма защита. Вижте, нека му дадем нужното уважение за победата му над Кличко, той показа, че има сърце да се върне в мача, но е много уязвим.

Всички боксьори, които тренира Робърт Макракън, могат лесно да бъдат ударени. Макракън започва работа с най- добрите боксьори при аматьорите в страната, и след това ги подготвя за Олимпийските игри, кой треньор може да сбърка с подготовката с такова родословие? Но боксьорите му нямат добра защита. Просто погледнете Карл Фроч. Той беше голям боксьор, не ме разбирайте погрешно и той имаше добра брадичка, но не беше трудно да бъде ударен.

Не мисля, че Антъни Джошуа ще се развива повече и затова няма смисъл да бъде пазен от битки срещу Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри. Някой може да каже, че той има само 21 битки, но той притежава голям опит. Той не получи победата на Световното първенство по бокс през 2011 г. [срещу Роберто Камареле], след това спечели олимпийски златен медал и се бие на най-високо ниво като професионалист. Сега трябва да се бие с всички. Ако аз бях промоутър на Джошуа, бих искал той да се бие С Уайлдър.

Антъни Джошуа не трябва да бъде считан за най– добрият британски боксьор в тежка категория. Франк Бруно би победил Джошуа, вероятно Джо Бъгнър също би го направил, а срещу Ленъкс Люис той няма никакъв шанс.

След три- четири битки Тайсън Фюри ще може да предизвика Джошуа или онзи, който бъде считан за най- добрият в дивизията, може би през следващата година. „

http://www.boxingnewsonline.net/wordpress/wp-content/uploads/2016/01/Tyson-Fury-pic.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво април 6, 2018 9:45 am  Отговор

    Добър анализ

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *