Франк Уорън обвини Еди Хърн, че “ не уважава спорта “ заради “ глупавия “ двубой на Амир Кан

Британския промоутър Франк Уорън заяви, че неговият колега и съперник Еди Хърн “ не уважава спорта “ след “ глупавото “ си решение да организира на 21 април завръщането на ринга на Амир Кан в същата вечер, когато Уорън ще организира двубой на Карл Фрамптън в Белфаст срещу Нонито Донеир.

Във вторник беше обявено, че Фрамптън ще се бие с Донеир в 12 рундов двубой, който ще бъде излъчен във Великобритания от BT Sport и BoxNation. На следващия ден дойде новината, че Кан е подписал с Matchroom и той ще се завърне на ринга същата вечер, в Ливърпул на Ехо Арена, като двубоят ще бе излъчен от Скай Спортс.


“ Ние обявихме нашата гала – вечер първи, “
каза Уорън. “ Няма да променим датата, защото Кан сега ще се бие по- същото време.

Това е глупаво решение, “ – добави Уорън. “ Вие няма да видите Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити да играят в отделни мачове по едно и също време на два различни канала, нали? Това просто показва, че Хърн не изпитва никакво уважение към спорта. Това е толкова глупаво.

Ние работихме с Амир Кан в началото на неговата кариера. Проведохме няколко добри гала- вечери с него, затова му направихме оферта, но очевидно той взе друго решение.

Стойността на самия Хан не отговаря на нашето мнение за него – той не се е боксирал от две години и се връща след загуба на нокаут. Но той си осигури сделката, така че му пожелавам успех. “

https://i2.wp.com/www.boxingnewsonline.net/wordpress/wp-content/uploads/2018/01/amir-khan.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(127)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *