Франк Уорън иска да организира двубой между Били Джо Сондърс и Генадий Головкин
Промоутърът Франк Уорън разкри, че Били Джо Сондърс иска да се изправи срещу Генадий Головкин през 2019 година.След два неуспешни опита за сключване на сделка между двамата, Уорън се надява, че третият път ще бъде успешен.

„Два пъти подписахме договор за битка с Головкин. Те ни изпращаха договора, ние го подписахме и им го връщахме. Интересуват ли се сега от битка, когато няма заложена титла? Може би този път всичко зависи единствено от наградният фонд. Във всеки случай, синът ми вече разговаря с Том Лафльор. Така че скоро ще разберем дали те се интересуват от битка или не. Бихме искали да се договорим. Това ще бъде страхотен двубой.

Сондърс никога няма да се бие с Канело. Те не се нуждаят от това. Особено след начина по-който Били се разправи с Дейвид Лемьо.

Решен съм да направя всичко за Сондърс през 2019 г., което мога да направя. Освен това през 2018 г., той беше нечестно лишен от титлата си. Готов съм да изправя Били срещу всеки настоящ световен шампион. Запомнете думите ми. Много скоро Били ще се върне в играта и бързо ще си върне онова, което по право му принадлежи.“

1 Коментар

  1. Иво януари 12, 2019 4:31 pm  Отговор

    Супер wbo да го направят елиминация и победителя с Андраде

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *