Франк Уорън иска да организира битка между Били Джо Сондърс и Джордж Гроувс

Британският промоутър Франк Уорън се интересува от организирането на битка между световният шампион на WBO в средна категория Били Джо Сондърс и шампиона на WBA в супер средна категория Джордж Гроувс. Според Уорън такава битка може да се превърне в най-голямата вътрешна конфронтация и истински подарък за феновете.

“ Джордж постигна голям успех, въпреки загубите, които допусна в кариерата си. Победата над Юбанк отвори за него друг път. Аз не знам как е рамото му, надявам се, че той ще се оправи. Знам, че Джордж трябва да се бие с Калъм Смит или Юрген Бремер, но ако контузията не му позволи да го направя, Били Джо Сондърс е готов да премине в супер средна категория и ще се бие с него. Ние можем да направим тази битка. Били иска тази битка, аз искам тази битка. това ще бъде една добра битка.

Джордж, ако искаш да се биеш с Били, готови сме да го направим. Ще има камион с пари за всички участници в това събитие. Можете да спечелите добри пари. Били вече бе обсъждал темата да премине в супер средна категория и да се бие с Джеймс Дегейл или Калъм Смит. Това е страхотна битка за британските фенове. Джордж вдигна нивото, след като победи Юбанк, Били е на върха, но първо трябва да мине през Мъри. Ако Сондърс се справи със задачата си, можем да организираме тази фантастична битка, „ каза Уорън.

На 14 април на О2 Арена в Лондон, Били Джо Сондърс ще направи доброволна защита на титлата срещу сънародника си Мартин Мъри.

https://i0.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/groves-saunders.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(130)

Share

коментара
4 коментара

 1. Про - боксер февруари 20, 2018 6:09 pm  Отговор

  И аз искам да видя такава битка. Време е някой да затвори плювалника на нафукания надценен Били.

 2. Ivan февруари 20, 2018 9:18 pm  Отговор

  Хм…Не знам колко е надценен но рядко гледам мач с отворена уста. Такъв бокс искам да гледам и на такива да се възхищавам.Невероятно много ми харесва. Мислех че само Ломаченко играе като по матрицата но…не. Има и други…и се надявам за в бъдеще да има

 3. ludmil февруари 20, 2018 11:37 pm  Отговор

  Въпреки че понякога обичам да критикувам Били :))) едно нешо мога да кажа за него.: Били Джо не е надценен боксьор. Аз лично му бях нещо като фен преди двубоя с Анди Лий:))) В средна категория ще бие всички, без Головкин. Но в супер средна мисля, че ще има проблеми, защото ще бъде прекалено малък. Гроувс ще го нокаутира:)) Но Били е страхотен боксьор.

 4. Георги февруари 21, 2018 8:22 am  Отговор

  Аз пък не вярвам Жорката да го нокаутира. И двамата изиграха мачовете срещу младия Юбанк много, много стратегически и тактически. Предполагам, че единият ще бие по-точки, но кой точно … не мога да кажа. И двамата са много пъргави и бързи.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *