Франк Уорън: Тайсън Фюри ще обработва Джошуа с джеба си и ще го накара да изглежда глупаво

Британският промоутър Франк Уорън за пореден път изрази мнението си, че Тайсън Фюри е най- добрият боксьор в тежка категория.

Уорън не е останал впечатлен от обединителната битка за титлите WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO между Джошуа и Джоузеф Паркър , която беше спечелена от Олимпийскийя шампион по точки в края на миналия месец и смята, че въпреки две годишното си отсъствие от ринга Фюри не би имал проблеми да се справи с двамата.

“ Поздравявам Антъни Джошуа. Той добави още една титла към колекцията си. Сега му остана само още един колан и ще обедини тежка категория.

Битката между Джошуа и Паркър, беше посредствена. Тайсън Фюри едва ли се е притеснил от видяното. Въпреки две годишното си отсъствие, не мисля, че той би се затруднил срещу някой от двамата.

Все по-осезаемо, всички говорят за Дионтей Уайлдър, а никой не говори за Тайсън Фюри. Не разбирам защо, понеже той все пак още няма загуба и всички се бият за неговите титли.

За мен той е една класа над останалите и далеч по-добър боксьор, въпреки че щe трябва да го докаже отново. Дали Джошуа би могъл да контролира Тайсън, както го направи с Паркър? Не виждам това как ще стане. Тайсън щеше да го обработва с джебове и да го накара да изглежда глупаво. Спреведливо е да се каже, че Джошуа спомена Тайсън в интервюто си след битката и става все по-очевидно, че Ей Джей е единствения разумен човек наоколо. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/fury-joshua_4.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *