Франк Уорън: Ломаченко е феноменален
Легендарният британски промоутър и боксов анализатор Франк Уорън е останал изключително впечатлен от представянето на световният шампион в три теглови категории Васил Ломаченко при победата му над Хорхе Линарес в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк миналата седмица. Уорън не скри възхищението си от „Хай-Тек“ и го определи за най-добрият боксьор в света, без значение от тегловата категория.

“ Ние станахме свидетели на нещо много специално от Васил Ломаченко и Хорхе Линарес, където Ломаченко сложи край на битката с удар в тялото.

Сега мога да кажа със сигурност, че Ломаченко е най- добрият боксьор, който съм виждал от времето на Шугър Рей Леонард. В действителност, украинеца не само качи две теглови категории, но и вдигна нивото на опозицията си. Линарес беше с 6 кг по-тежък Ломаченко в деня на битката. Той бе много по-голям, но Ломаченко му влезе ек на ек и го пречупи, точно както унищожи предишните си съперници.
 
Той просто взема битката в свои ръце. Вижте какъв фантастичен ритъм, движение и баланс има. И начинът по- който нанася удари! Вероятно той дори надминава Ленърд, не знам … Според моите изчисления, Ломаченко водеше в резултата с 6 на 3 рунда въпреки нокдауна в 6-ия рунд, който той печелеше според мен, така че дори може да бъде дадено равенство.

Ломаченко е просто феноменален, според мен. Той вече е на 30 години, така че можем само да си представим колко добър можеше да бъде, ако вече беше започнал професионалната си кариера.
 

Друго забележително нещо е фактът, че битка между украинец и венецуелец цялостно разпродаде Медисън Скуеър Гардън. Това говори красноречиво, че времената са се променили и сега боксовите фенове се възхищават на великите боксьори, без значение от къде идват. „https://fightnews.info/img/pages/39173_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров


Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *