Франк Мир: Своеволието на Конър Макгрегър ще му струва загубата на милиони долари

Бившият шампион на UFC в тежка категория Франк Мир, който на 28 април на турнира Bellator 198, ще се бие с Фьодор Емеляненко, коментира инцидента с нападението на Конър Макгрегър и неговия екип на автобуса превозващ участниците в турнира UFC 223 в Бруклин.

Според Мир, това своеволие ще струва на ирландеца загубата на милиони долари, защото няма да може да избегне съдебните дела от пострадалите в скандала и глоба от Атлетическата Комисия на щата Ню Йорк.

“ Струва ми се, че Атлетическата Комисята ще накаже Конър. Те са длъжни да вземат такова решение и да тропнат по масата в тази ситуация. Макгрегър няма да избегне глоба от този орган, и аз дори не говоря за делата, които могат да са доста солидни. Тази грешка ще струва на Конър загубата на милиони долари. Освен всичко друго, битката между Макгрегър и Нурмагомедов сега виси във въздуха и като цяло не се знае дали ще се проведе някога, „ каза Мир.

На 5 април на паркинга в Barclays Center в Бруклин Конър Макгрегър и неговият екип нападнаха автобус с бойци на UFC, в който се намираше Хабиб Нурмагомедов, за да отмъстят за обидения от „Орела“ близък приятел на Макгрегър Артьом Лобов.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *