Франк Бруно: Даниъл Дюбоа ще стане по- добър и по- известен от Антъни Джошуа

Легандарният британски боксьор Франк Бруно смята, че младият талант Даниъл Дюбоа ще бъде достоен наследник на сегашния световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа, а дори ще бъде в състояние да надмине предшественика си по популярност.

“ Мисля, че Даниъл ще бъде по-добър и по- известен от Антъни. Дюбоа притежа страст и обича да тренира. Той създава впечатление за един приятен и добре балансиран човек. Той е много добър, обещаващ боксьор. Той трябва да продължи в същия дух, и да остане фокусиран и гладен, „ каза Бруно.

20-годишният Даниъл Дюбоа, заедно с Антъни Ярд и Джошуа Буатси са представители на новата плеяда британски боксьори, които черпят вдъхновение и вземат пример от Антъни Джошуа.

За по-малко от две години Даниъл Дюбоа успя да проведе седем битки на професионалния ринг като постигна победи с нокаут във всички. Следващата битка на младия талант ще се проведе на 14 април в Лондон, в картата на срещата между Били Джо Сондърс и Мартин Мъри.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(167)

Share

коментара
2 коментара

  1. nedko март 14, 2018 9:45 pm  Отговор

    правиилно..това винаги съм го твърдял и аз..

  2. Ivan март 14, 2018 10:24 pm  Отговор

    Всички сме го забелязали това момче от година две поне!Впечатлява със сила и мощ. Може би ще догони Антъни но не се знае дали ще го задмине.Още повече няма харизмата му.Във всеки случай Британците подготвят сериозно боксовото си бъдеще за години напред.Трудно ще изкарат от друга държава такива боксьори ,но пък нищо не се знае , изненадите са най хубави!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *