Франки Едгар: Все още искам да стана шампион

https://fightnews.info/img/pages/36594_resize(602-602-4).jpg

Бившият шампион на UFC в лека категория Франки Едгар не губи надежда отново да завоюва златния колан. В последната си битка той загуби с нокаут от Брайън Ортега, но това не сломи духа на 36-годишния боец, който сега се подготвя за битка с Къб Суонсън.

“ Що се отнася до шампионските амбиции, мисля, че все още ги имам, може би ще се нуждая от една или две победи, но както винаги съм казвал, докато съм в отлична форма, ще чукам на тези врати. Нищо е мен не се е променило, аз все още искам да стана шампион. Вероятно ще бъде по-трудно за мен, но поддържам позитивно отношение.

В последната битка бях нокаутиран, въпреки че не загубих съзнание. С това трябва се примирите и да продължите. Засега не планирам преминаане в лека категория. Имам планове да проведа няколко битки в категория перо и все още се боря за шампионския колан, а след това ще започна да обмислям следващите си ходове, „ – каза Едгар.

Срещата между Франки Едгар и Къб Суонсън ще стане ко- основното събитие на турнира UFC Fight Night 128, който ще се проведе на 21 април в Атлантик Сити, Ню Джърси.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *