Франки Едгар: Все още искам да стана шампион
https://fightnews.info/img/pages/36594_resize(602-602-4).jpg

Бившият шампион на UFC в лека категория Франки Едгар не губи надежда отново да завоюва златния колан. В последната си битка той загуби с нокаут от Брайън Ортега, но това не сломи духа на 36-годишния боец, който сега се подготвя за битка с Къб Суонсън.“ Що се отнася до шампионските амбиции, мисля, че все още ги имам, може би ще се нуждая от една или две победи, но както винаги съм казвал, докато съм в отлична форма, ще чукам на тези врати. Нищо е мен не се е променило, аз все още искам да стана шампион. Вероятно ще бъде по-трудно за мен, но поддържам позитивно отношение.

В последната битка бях нокаутиран, въпреки че не загубих съзнание. С това трябва се примирите и да продължите. Засега не планирам преминаане в лека категория. Имам планове да проведа няколко битки в категория перо и все още се боря за шампионския колан, а след това ще започна да обмислям следващите си ходове, „ – каза Едгар.

Срещата между Франки Едгар и Къб Суонсън ще стане ко- основното събитие на турнира UFC Fight Night 128, който ще се проведе на 21 април в Атлантик Сити, Ню Джърси.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *