Флойд Мейуедър потвърди, че започва ММА тренировки
Бившият световен шампион по бокс Флойд Мейуедър, който за пореден път се оттегля след победата си над звездата от UFC Конър Макгрегър, потвърди, че започва ММА тренировки с Тайрън Удли.

Всъщност, “ Кинтите “ вече е започнал подготовка в смесените бойни изкуства, но засега определя шансовете си да дебютира в UFC като 50 на 50.“ Аз вече започнах подготовка. Не с физическата част, издръжливост и движение в битка, аз просто започнах да тичам. Мисля за битка в ММА, аз мислех за това и преди. Сега започвам тренировки в Маями и много бих искал да проведа един двубой до края годината. Не знаем нищо, засега шансовете са 50 на 50, а не на сто процента. Но започнахме да се движим в тази посока.

Аз ще работя не само с Тайрън Удли, но и с различни бойци от света на джиу- джицуто. Що се отнася до уменията в борбата, ще работя с професионални борци. Относно ударите с крака, ще се подготвям с момчета, които напълно умеят това. Преди да вляза в октагона, трябва да съм добре подготвен във всички аспекти на смесените бойни изкуства, „ каза Майуедър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/mayweather-ufc.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. Георги март 28, 2018 8:54 am  Отговор

    Имам някакви съмнения, че пак ще се дъвчат с Конър около година, Флойд ще влезе в клетката, ще направят пак по един камион пари и всичко ще приключи и за двамата.

  2. Иво март 28, 2018 10:07 am  Отговор

    Това ще е някакъв цирк

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *