Флойд Мейуедър не се интресува от двубой с победителя от срещата Канело – Головкин
Бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Мейуедър младши няма да се интересува от други двубои след 26 август. Според американския боксьор, няма финансова оферта, която ще може да го принуди да се върне отново на ринга. Въпреки факта, че битката с Макгрегър е широко считана за пълен “ мишмаш “ Мейуедър планира да изкара от това събитие, повече от 100 милиона долара.

Теоретично, Флойд може да се изправи срещу победителя от двубоя Канело – ГГГ и да заработи още 100 милиона, но “ Кинтите “ не се интересува от пари, какъвто и хонорар да му бъде предложен.“ Първият път, когато се оттегли от бокса, просто се нуждаех от почивка. Вторият път (през 2015 г.), нямах намерение да се връщам, но се появи сделката с Макгрегър, от която не можех да се откажа. Не мисля, че в живота ми ще се появи още една оферта, която няма да мога да откажа.

 
Дори не искам да чувам за Canelo и ГГГ, не ме интересува това, което ще предложат. Обещах на моя мениджър Ал Хеймън, че това е последната ми битка. Ние говорихме, изпитвам голямо уважение към Ал и знам, че той се грижи за здравето ми, „
– каза Мейуедър.

Флойд Мейуедър и Канело Алварес се срещнаха през 2013 г., но оттогава мексиканецът израсна и стана по-зрял боксьор. Въпреки това, феновете едва ли ще видят реванш Мейуедър – Алварес.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *