Флойд Мейуедър младши прие предизвикателството на Хабиб Нурмагомедов
Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов взе пример от Конър Макгрегър и предизвика бившият световен шампион по бокс Флойд Майуедър.

Нурмагомедов отправи предизвикателството си във видеоклип, публикуван в инстрагам от главния изпълнителен директор на компанията Мейуедър Леонард Елърби, който сподели, че се е натъкнал на боеца по време на гала-вечер, проведена в Екатеринбург, Русия.Флойд Мейуедър използва социалните медии, за да отговори на предизвикателството. Той наля допълнително масло в огъня, пожелавайки да види сериозна оферта на масата.

“ Showtime, CBS и MGM Grand извадете си чековите книжки! Отидете на страницата на Леонард Елърби, за да изгледате предизвикателството на Хабиб Нурмагомедов. Да направим Лас Вегас отново велик! „, написа Флойд Майуедър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/mayweather-khabib.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

  1. Гошо октомври 15, 2018 11:18 pm  Отговор

    „Аз се бия за чест и наследство, мен не ме интересуват парите.“ – двуличник и измамник, Конър поне си казва, че го водят парите. Разбра, че вече трудно сваляш 20 кила за да влезеш в категорията и тъй като знаеш какво те чака в горните да направим големия удар. Дали Флойд ще се навие на това.

  2. Иво октомври 16, 2018 1:48 am  Отговор

    Аз не съм сигурен че Хабиб може да победи Флоид Майуедър старши камо ли да се бие с младши…. Не виждам кой ще даде пари за такава глупост

  3. Митко октомври 16, 2018 6:09 pm  Отговор

    Защо не игра във стойка срещу Конър като се има за бияч ? Един път мина тоя цирк сега както казва Иво балъците ще са малко да дават пари за тая порнография

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *