Флойд Мейуедър младши: Сблъсъкът между Терънс Крауфорд и Ерол Спенс младши ще бъде най- голямата битка в бокса

Бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Майуедър младши вярва, че сблъсъка между Терънс Крауфорд (32-0, 23 KO) и Ерол Спенс младши (23-0, 20 KO) ще се превърне в най-голямата битка в бокса.

От момента, в който Крауфорд обяви своя преход в полусредна категория, феновете започнаха да вдигат врява да го видят на един ринг срещу световния шампион на IBF Спенс младши.

Докато съветниците на Крауфорд очакват битката с Кийт Търман да бъде по- трудна, Майуедър не е съгласен с това и казва, че Спенс без съмнение е по- сериозен съперник.

“ Честно казано, мисля, че съвсем скоро най-голямата битка в бокса ще бъде между Терънс Крауфорд и Ерол Спенс. Това ще бъде голям сблъсък, в бъдеще това ще бъде пейпървю събитие, но не и точно сега. Аз ще платя, за да го видя, „ каза Мейеудър младши пред Fighthype.com.

Ерол Спенс ще направи задължителна защита на своята титла срещу Карлос Окампо на 16 юни в Далас, докато Терънс Крауфорд ще се срещне със световния шампион на WBO в полусредна категория Джеф Хорн на 9 юни в Лас Вегас, Невада.

https://photo.boxingscene.com/uploads/spence-crawford.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *