Флойд Мейуедър младши: Не съм шибан дегенерат за да се бия в клетка

Флойд Мейуедър младши отрече да има какво и намерение да се бие с шампиона на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър според състезателните правила на ММА.

“ Аз съм лицето на бойните спортове. Точка. Независимо дали става дума за бокс или ММА. Аз съм лицето на всеки боен спорт. Аз не се интересувам от тези момчета изобщо. Макгрегър вече знае какво се случва, когато се срещне с мен, а Хабиб просто говори. Той иска да се бие на ринга – ще се погрижа и за него.

Ако този мач се проведе – добре, така да бъде. Ако не се проведе – все още имам чудесен живот.

Във всеки случай, всичко ще стане както аз реша. Винаги съм „А“ страна. Няма да се бия на ММА ринга, ако го направя, това ще бъде само според състезателните правила на бокса. Това е моят път и всичко ще бъде според моите условия.

Просто работих твърде усилено, за да стигна до позицията, в която мога да определявам правилата. Нека противникът ми да бъде кикбоксьор, но битката ще бъде според моите правила. Това в всичко. И ако той, осъществи контакт, вдигне крака си, ще получа малко повече пари.

Аз не съм шибан дегенерат за да се бия според правилата на ММА. Няма да вляза в ничия клетка, за да направя това, което искат. В началото на кариерата си бих могъл да го направя, но аз съм боксьор. Флойд Майуедър е боксьор. И ако някой иска да се бие с мен – добре дошъл на ринга.

Аз се оттеглих, вече не съм млад. Аз съм минавам четиридесетте, така че, както казах, ще продължа да провеждам демонстративни мачове, но аз ще избирам съперниците си. Аз съм „А“ страна. Всичко е много просто, “ – каза Мейуедър

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(117)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *