Флойд Мейуедър: Джервонта Дейвис би нокаутирал Васил Ломачено
Бившият световен шампион в пет теглови категории Флойд Майуедър уважава уменията на Васил Ломаченко (11-1, 9 KO), но оттеглилият се спортист счита Джервонта „Танка“ Дейвис (20-0, 19 KO) за по- добър боксьор.

Майуедър, който промоутира Дейвис, наскоро се свърза с „Топ Ранк“ , които представляват интересите на Ломаченко, за да проучи възможността за двубой между двамата боксьори.“ Ломаченко е страхотен боксьор, но аз ще подскажа на „Танка“ какво да прави, ако той се бие с него. Въпреки, че аз не мисля, че тази битка ще се проведе. Склонен съм да вярвам, че следващият противник на Ломаченко ще е Майки Гарсия. Съмнявам се, че Ломаченко удря токова силно, като Гарсия, много се съмнявам.

Ударът, с който Ломаченко бе повален, не беше толкова силен. И ето какво ще ви кажа. Аз наистина вярвам, че Джервонта е много по-мощен удряч от Хорхе Линарес. Ако Джервонта повали Ломаченко, след това ще го довърши. Той е нокаутьор. Той няма да го направи по начина, по който го прави „Кинтите“ Мейуедър.

Има нещо, което трябва да разберете правилно, „Кинтите“ Мейуедър се появи след като тялото ми вече беше започнало да сдава багажа. Но преди това бях „Хубавото момче“ Флойд, който излизаше да убива. Затова Джервонта е като „Хубавото момче“ , той ще убие, когато му замирише на кръв, „ каза Мейуедър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/davis-lomachenko.jpg
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *