Филип Хръгович: Владимир Кличко се представи феноменално срещу Антъни Джошуа

Бронзов медалист от Олимпийските игри през 2016 г. в супертежка категория хърватина Филип Хръгович, който помогна на украинската легенда Владимир Кличко ( 64 – 5, 53 КО ) в подготовката за двубоя му срещу световния шампион на WBA ( супер ),IBF и IBO в тежка категория британеца Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ) в качеството си на негов спаринг – партньор, заяви, че е останал впечатлен от представянето на Джошуа и Кличко в тази битка. Украинеца, въпреки поражението си, той смята за морален победител, защото той е бил брилянтен за боксьор на неговата възраст и не могло да се представи по-добре.

“ Ние със сигурност станахме свидетели на един от най-добрите двубои в историята на тежка категория. Във всички аспекти на този благородно изкуство. Две различни боксови школи, две различни поколения. Това беше просто един празник на бокса! Кралската теглова категория най- сетне си възвърна законната водеща позиция.

Поздравявам Антъни Джошуа – той показа всички качества на един истински шампион и бокса получи нова ярка мега-звезда, която е в очакване на светло бъдеще.

Но независимо от резултата, за мен моралния победител в тази битка е Владимир Кличко. От първата до последната секунда на мача, бях очарован от неговата решителност и желанието му да се върне на върха в двубой срещу много опасен противник. Той се адаптира тактически феноменално и през цялата битка направи точно това, което трябваше да направи.

Аз съм много горд от факта, че в някои аспекти бях част от този исторически спектакъл, “
– написа Хръгович на своята страница във Фейсбук.

.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Между редовете май 17, 2017 5:20 pm  Отговор

    Кличко и решителност? 🙂 Особено в тоя мач, та и в предишния му срещу Тайсън Фюри…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *