Феликс Тринидад старши: Генади Головкин е по- комплексен боксьор от Канело Алварес, той ще победи

Известния пуерторикански треньор Феликс Тринидад старши заяви, че Саул “ Канело “ Алварес (49-1-1, 34 KO) няма да бъде в състояния да се противопостави на физически на Генадий “ ГГГ “ Головкин (37-0, 33 КО). Треньорът и баща на легендарния боксьор Феликс Тринидад е гледал срещата на Канело срещу Хулио Сезар Чавес младши (50-3-1, 32 KO) и той се съмнения, че физическата сила на Алварес отговаря на тази теглова категория.

“ Аз винаги съм фаворизирал Генадий Головкин, в тази дивизия. Той изглежда по- комплексен боксьор ​​от Канело. ГГГ е по- техничен, може да удря по- тежко и е по- завършен във всяко едно отношение. От друга страна ми се струва, че кондиционното състояние на Головкин остава на същото ниво. Канело показа в битката срещу Чавес, че той е силен шампион в средна категория, но той не разполага с ударната мощ на Головкин. Това ще му липсва в двубоя срещу ГГГ.

Срещата с Головкин беше въпрос на време. Алварес излезе срещу Чавес да се убеди, че може да се бие в средна категория. Само, че между Чавес и Головкин има голяма разлика. Тази среша не е показател. Мисля, че по този начин отборът на Канело се опита да го подготви по потизитвен начин “ – каза Тринидад старши.

Алварес бомбандира Чавес с тежки удари, но дори и да не успя да го изпрати в нокдаун, това е което има предвид Тринидад старши.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Иво май 13, 2017 1:48 pm  Отговор

    Канело няма и достатъчно добра игра с крака че да затрудни много Головкин просто не виждам как може да бие освен с обир 🙂

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *