Фабрисио Вердум и Марк Хънт си размениха обиди в социалната мрежа

В началото на тази седмица, бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум получи двугодишно наказание от Американската Антидопингова Агенция (USADA) заради положителна допинг-проба.

Малко след обявяването на наказанието на Вердум, бившият му противник Марк Хънт, изрази своето мнение.

“ Радвам се, че тази малка кучка Фабрисио Вердум беше хванат. Върни се във фавелата. Майната ти, малка кучко. Той трябваше да участва в турнира в Москва, но сега е наказан. Фабрисио, това се случва на слабите хора.

Трябваше да сваля 21 килограма за три и половина седмици, за да може нашата битка да се счита за шампионска. Отнесох здраво коляно в главата от тази малка кучка. После той победи Кейн в Мексико. Това наистина много ме разочарова. А след това той отново отказа да се бие с мен. Той е просто малка кучка. Доскоро, Фабрисио. Пожелавам ти приятно изкарване, копеле, “ каза Хънт.

Фабрисио Вердум не прие твърде добре казаното от Марк Хънт:

“ Ти все още не си станал последовател на татенцето Вердум в инстрагам. Когато тетенцето те види, той отново ще те нокаутира, :“ написа Вердум в социалната мрежа.

Марк Хънт отговори следното: “ Татенцето загуби работата си, защото заби игли в скапания си задник. Сега можеш да се насладиш на живота, работейки на бензиностанция, тъпо копеле. „

https://i2.wp.com/www.bjpenn.com/wp-content/uploads/Fabricio-Werdum-Mark-Hunt.jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(68)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *