Фабрисио Вердум: От колана ме делят две победи
Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрицио Вердум (21-7-1 ММА) сподели бъдещите си планове и коментира критиките.Вердум загуби след междинно съдийско решение от Алистър Overeem (43-15 ММА) на турнира UFC 213. Бившият шампион беше критикуван поради факта, че остави битката да завърши в третия рунд, вместо да се опита да нокаутира наранения си съперник.

“ Той остави решението на съдиите следователно, не може да се сърди. Вие трябва да спечели битката. Овърийм падна и Вердум го налагаше, както си искаше, а след това по някаква причина той се отпусна и му даде възможност да завърши двубоя. На кого тогава трябва да се сърди? “ – каза Уайт след мача.

Вердум отговори на тази критика и говори за бъдещите си планове в интервю за FloCombat:

“ Уайт може да говори каквото си иска. Той е президент на UFC, но той не е боец. Той не знае какво изпитва един боец по- време на битка. Хората могат да казват каквото си искат, но аз следвах игровия си план.

Искам да се бия през октомври-ноември. А през 2018 г., искам да се бия най-малко три пъти. Защото толкова дълга пауза между битките не е приемлива.

Поражението ме върна три крачки назад. Може би този път е само една крачка назад, защото всички видяха как протече битката. Мисля, че съм на два двубоя от колана: една победа през ноември, и след това още една, “ – каза Вердум.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *