Уитакър: Двубоят между Биспинг и Сейнт Пиер няма да попречи на крайната ми цел

Временния шампион на UFC шампион в средна категория Робърт Уитакър отново коментира предстоящият двубой за титлата между Майкъл Бнспинг и Джордж Сейнт Пиер.

“ В действителност, анонсирането на този двубой е от полза мен. Трябва да се бия с Майкъл Биспинг, но в най-добрия случай, ще бъда готов до началото на следващата година. UFC го знае, а Биспинг много искаше да се бие със Сейнт Пиер. Така че, за мен това в перфектно, невъзможно да се предскаже кой ще спечели, но ще се радвам да се бия с някой от тях.

Във всеки случай, бих искал да се бия в Австралия. Майкъл и Джордж са стилистично трудни съперници, така че ще съм щастлив и с двата варианта. ДЖСП e голям боец, един от най-добрите, но това не е неговата дивизия. Биспинг също е труден противник, и ако все пак трябваше да избирам, щях да предпочета Майкъл. Мисля, че той притежава всичко необходимо, за да спечели.

Всъщност не ми пука какво се случва в дивизията, стига да не оказва влияние върху мен. Разбира те ли ме какво имам предвид? Тяхната среща няма да окаже влияние върху моята крайна цел. Във всеки случай, ще се бия с победителя и съм много щастлив и от двете опции , “ – каза Робърт Уитакър.

Срещата между Майкъл Биспинг и Джордж Сейнт Пиер ще се проведе на 4 ноември на турнира UFC 217 в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(22)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *