Уволниха Фабрисио Вердум от работата му като коментатор и анализатор в UFC

verdum

Преди няколко дни бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрисио Вердум ( 21 – 6 ММА ) публикува снимка в социалната мрежа на която носи тениска с логото на Найк, вместо на Рийбок. А отдолу той беше написал, че винаги е бил фен на Найк от детството си. Малко по- късно Вердум обясни мотивите за поста си с това, че той е протестирал срещу сделката между UFC и Рийбок след която неговите доходи и тези на много от бойците в UFC са значително намалели.

Това действие на Вердум му създаде сериозни проблеми. В нов пост в социалната мрежа, той заяви, че е бил освободен от работата си като коментатор и анализатор на испаноезичните предавания на UFC. Вердум работеше в продължение на няколко години в телевизионите предавания на испански език на UFC, които се излъчват в Латинска Америка.

“ Исках всички да разберат каква е ситуацията с Рийбок. Направих това, за да протестирам срещу спонсорството. Преди Рийбок да влезе в UFC, всички бойци изкарваха много пари от работата си с други спонсори, включително и аз. А сега те ми плащат само $ 5,000 за участие. Аз не съм уволнен, защото имам договор с тях, но те ме освободиха от работата ми в телевизионните предавания на UFC, „
написа Вердум.

verdum
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *