Уайлдър към Ортиз: Ще ти наритам задника, с теб е свършено

Преди няколко дни кубинският претендент в тежка категория Луис Ортиз обеща да изненада публиката и да нокаутира бъдещия си съперник, световният шампион на WBC Дионтей Уайлдър. “ Бронзовият бомбардировач “ научи какво е казал Ортиз и незабавно му отговори.

“ Луис Ортиз, с теб е свършено. Имам намерение да те използвам като пример за другите. Хората говорят, че притежаваш умения. Те казват, че имаш воля, те твърдят, че Кинг Конг е Торбалан. Всички тези неща те отразяват, но Бронзовият бомбардировач ще те пребие, „ каза Уайлдър.

Срещата между Дионтей Уайлдър и Луис Ортиз ще се проведе на 3 март в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк. Двамата вече имаха планиран двубой на 4 ноември миналата година, но тогава срещата беше отменена заради положителна допинг – проба на кубинския боксьор.

По-късно Луис Ортиз премина пълен медицински преглед и бе в състояние да докаже, че причината за положителната проба е станала лекарство за високо кръвното налягане, което принуди WBC да го оневини.

https://i1.wp.com/photo.boxingscene.com/uploads/wilder-ortiz%20(2).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(200)

Share

коментара
3 коментара

  1. Ivan февруари 21, 2018 1:14 pm  Отговор

    Чакам с нетърпение!

  2. Митко февруари 21, 2018 4:59 pm  Отговор

    Кубинеца колкото повече говори толкова по лошо ще бъде пребит. Аз също очаквам срещата със нетърпение. Някои приказват празни приказки да предизвикат интерес към срещата, но Бионсето не е от тези хора. Той си е дивак по природа.

  3. Драгомир февруари 23, 2018 11:06 am  Отговор

    Митко, кубинецът е по-класен от предишните опоненти на Уайлдър. Няма да ме изненада ако изкара всичките рундове и Уайлдър го победи по точки, но и Дионтей ще бъде труден за рисуване след мача, защото защитата му не е блестяща и контрите на Ортиз ще го намират.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *