Уайлдър: Антъни Джошуа не звучи уверено за нашия двубой
Дионтей Уайлдър критикува Антъни Джошуа, заради липсата му на увереност, след като британецът предположи, че няма да бъде готов да проведе обединителен двубой в тежка категория в близките 2- 3 години. В момента Джошуа е считан за царят в дивизията, заради впечатляващата си победа с технически нокаут в 11- тия рунд над Владимир Кличко през април, но “ Бронзовият бомбандировач “ вярва, че заслужава същото признание.

“ Кой друг боксьор в тежка категория прави това, което правя аз? Кой разполага със същата ударна мощ? – пита Уайлдър. – Не ми трябват комбинации и удари, достатъчен ми е само един удар – и лека нощ. Аз съм най- страховитият, най-опасният и силно удрящ боксьор в тежка категория. Моля, кажете на вашия любимец да излезе и да се бие с мен. Вратите ми са отворени, моята джунглата е в очакване: нека да минем през тях заедно и да проверим кой ще остане на върха. Обещавам и залагам парите си на факта, че този черен американец от Алабама, който стои пред вас, неизменно и всеки път ще остава на върха.В бокса, трябва да имате конкуренция и трябва да сте уверен, че сте най-добрият. Не е нужно да казвате, че се нуждаете от повече време, за да се подготвите за битка с друг шампион. Това показва липса на увереност, Антъни. “

На 28 октомври в Кардиф (Уелс) Антъни Джошуа ще се бие с Карлос Такам. Седмица по-късно, на 4-ти ноември в Бруклин (САЩ), Дионтей Уайлдър ще проведе реванш с канадеца Бърмейн Стивърн.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *