Треньора на Чисора“ Дерек върна предишното си желание, той е под пара в залата
Британецът Дерек Чисора ​​този уикенд ще се върне на ринга. Бившият претендент за световната титла в тежка категория ще има за съперник малко известният грък Мариос Колиас, а битката ще се проведе в подгряваща карта на боксова гала – вечер в Echo Arena в Ливърпул.

През 2015 г. Чисора ​​спря да работи с дългогодишния си треньор Дон Чарлз, но след 18 месеца боксьорът и неговия ментор възобновиха сътрудничеството си, което продължава и до днес. В интервю за Sky Sports, Чарлз похвали сегашния потенциал на своя състезател ​​и говори за бъдещите им планове.“ Дерек си върна предишното желание, и той е под истинска пара в залата. Не бяхме работили заедно в продължение на 18 месеца, но възобновихме своето партньорство в навечерието на мача с Дилиън Уайт. Напомних на Дерек за корените му, които му позволиха да успее. Той се върна се към стария си начин на живот.

Според много хора Дилиън Уайт не победи Дерек. Вярвам, че ако реванша се проведе, той ще бъде в наша полза. Разбира се, имаме недовършена работа. От друга страна, не обвинявам Дилиън, че не иска да се бие отново. Уайт е високо в ранглистиъе и иска да се бие за титлата, защо не? Може би, ако бях на негово място, щях да направя същото.

Въпреки това, среща с Чисора ​​ще му донесе много пари, а ако загуби, а той ще загуби, ще получи възможност за реванш. Дилиън има шанс срещу Джоузеф Паркър. Понякога се събуждам с мисълта, нека той спечели титлата, а след това Дерек ще му я отнеме, „– каза Чарлз.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *