Треньорът на Уайлдър: Тайсън Фюри е като кубчето на Рубик, трябва да намерим решение за него
Треньорът на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър Джей Диз очаква Тайсън Фюри да бъде в най-добрата си форма в предстоящия им двубой на 1 декември в Лос Анджелис.

Фюри свали доста килограми, за да се върне в спора за световната титла и да се изправи срещу Уайлдър въпреки някои призиви, че не е готов.Диз вече вижда подобрения във формата на Фюри.

“ Мисля, че Фюри изглеждаше много добре срещу Франческо Пианета, „ каза Диз. “ Той получи необходимите рундове, които трябваше да му помогнат да се отърси от ръждата и го направи. В 8-10 рунд той изглеждаше много добре. Не знам какво мислят букмейкърите – те не влизат в залата, но със сигурност знам, че това ще е страхотна битка.

Фюри познава тялото и ума си по-добре от всеки друг и щом той казва, че е готов, значи е готов. Той многократно е доказвал, че колкото по-добър е противникът, толкова по- добре се представвя. Фюри е добър, много измамен боксьор. Той е като кубчето на Рубик за нас и тази задача трябва да бъде решена. „

https://1284474717.rsc.cdn77.org/wp-content/uploads/2018/10/wilder-fury-LA3-Westcott.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *