Треньорът на Уайлдър: Планът е прост, победа над Паркър, а след това обединителен двубой с Джошуа

Треньорът на световния шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (38-0, 37 КО), Джей Диз заяви, че неговия подопечен може да завоюва световната титла на WBO, след като победи Джоузеф Паркър (23-0, 18 КО), а през следващата година да се бие със шампиона на WBA ( супер )/IBF/IBO Антъни Джошуа (19-0, 19 КО).

“ Знам, че се водят разговори за организирането на двубой между Дионтей и Джоузеф Паркър, който притежава колана на WBO. Искам тази среща и мисля, че от лагера на Паркър също искат тази битка. Идеята е проста: Дионтей да се бие с Паркър, да го победи и да вземе колана му. Така че след това да се окаже, че две титли ще бъдат в Уайлдър и две в Джошуа. А след това двубой между двамата и обединяване на титлите.

Обединяването на титлите е двубой, който оставя всичко на заден план. Когато се опитвате да направите най-доброто за спорта, това е по-важно от задължителната защита. И ние говорим за най-голямата среща които може да се организира.

Джошуа проведе изтощителна битка с Кличко. Мисля, че следващия си двубой той ще проведе някъде през ноември, а дори и по-късно. Така че да се говори за евентуална битка на Дионтей с Джошуа, трябва да се има предвид следното: и двамата трябва да продължат да побеждават и трябва да намерят свободна дата за някои стадион, на който могат да присъстват 100 хиляди зрители, че и повече, “ каза Джей Диз.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Митко Разбирачев май 13, 2017 9:41 pm  Отговор

    джошуа няма да му прости

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *