Треньорът на Кейн Веласкес обсъди неговото състояние
Кейн Веласкес е един от най- добрите бойци в историята на тежка категория. За съжаление, той не е много активен през последните няколко години, тъй като е преследван от редица контузии.Последната травма на Веласкес е в гърба му. Макар че наскоро бе опериран, за да отстрани този проблем, неговият треньор Хавиер Мендез твърди, че хирургичната намеса не е преминала, както е била планирана.


“ Операцията не премина по начина, по който се очакваше. Така че ще видим с течение на времето какво ще се случи –
каза Мендес пред Starsport. “ Кейн прекарва време със семейството си и прави други неща. Той идва тук ( Американската Кикбокс Акаемия ) от време на време, но все още не е започнал тренировки.

Кейн не е загубил желанието да се бие, просто ще трябва да изчака известно време, в момента прекарва време със семейството си и прави други неща, които обича. Той обича да се снима във филми и да се занимава с коли.

Но на първо място е семейството му. Така че това са нещата, върху които е фокусиран сега. Когато тялото му се възстановни на 100% и психически не е затормозен от това, тогава той ще бъде готов да се бие. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *