Треньорът на Джошуа: В двубоя срещу Кличко, Антъни научи, колкото за цялата си кариера

Роб Макракън, треньора на световния шампион на IBF, IBО и WBA ( супер ) в тежка категория Антъни Джошуа ( 19 – 0, 19 КО ) заяви, че неговия боксьор е научил много от схватката си срещу Владимир Кличко.

Според Макракън, Джошуа не само е успял да се възстанови след тежкия нокдаун, но също така много спокойно и балансирано проведе остатъка от срещата постигайки победа в края на мача.

“ Той научи адски много от тази битка, – каза Макракън пред Скай Спортс. – Може би в няколко епизода, той малко се стегна, но това се дължеше на натиска на Кличко, и натиска на 90 000 зрители. Но в бокса е спорт, в който вие постоянно се учите. Антъни научи много неща в този мач. Той научи толкова, колкото за цялата си кариера. Когато той изпрати в нокдаун Кличко, и тръгна да го довършва, той прегоря и се умори. Тогава Кличко изпрати Антъни с нокдаун. Браво на Антъни, че се върна след тежкия удар. Това беше изключително завръщане – той се събра, прегрупира, остана спокоен. Той премина през това. Научи как да се справи със ситуацията и завърши битката в победа. „

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *