Треньорът на Джоузеф Паркър: Ние планираме да тренираме в залата на Дейвид Хей

На 23 септември световният шампион на WBO в тежка категория новозеландеца Джоузеф Паркър (23-0, 18 КО) ще защитава титлата си срещу задължителния претендент от Великобритания Хюи Фюри (20-0, 10 ).

Кевин Бари, треньор на Паркър, заяви, че дългото отсъствие от ринга на Фюри ще даде предимство на Паркър. Той също така каза, че Дейвид Хей ще им помогне в подготовката.

“ Активността на един боксьор е много важно нещо. Последният двубой на Хюи беше преди 17 месеца, а Джоузеф вече веднъж се би през тази година. И през 2016 г., Фюри не беше твърде активен, докато Джо проведе пет битки. За Фюри ще бъде по-трудно да поддържа темпото на битката след такова отсъствие. Все пак той е млад и силен, така че след шестия – осмия рунд ще го видими.

Девид Хей ни предложи да използваме неговата тренировъчна зала. Ние с радост приехме предложението му. Чудесно е, че нас ни поддържа някой като него. Тази услуга улесни до голяма степен нашата задача. Ние ще тренираме в залата му, когато сме в Лондон. Но ние получихме предложение за помощ не само от Хей. Тони Белю предложи подкрепата си, и още много други хора. Това показва, че ние имаме добър отбор и репутация, и хората се чувстват комфортно с нас, “ – каза Бари.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(95)

Share

коментара
  1. ivan август 12, 2017 11:25 pm  Отговор

    Паркър ще бие Фюри,момчета!
    По интересно е че Улалдър много сериозно предизвиква Джошката! Това е мача на истината ако трябва да сме честни!
    Това е! Другите всички са в Б група на тежката!

  2. Иво август 13, 2017 2:26 am  Отговор

    Цялата тежка е Б група 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *