Треньорът на Головкин: Ако ни оберат в двубоя срещу Канело – вината ще бъде наша

Ейбъл Санчес, треньорът на властелина в средна категория Генадий Головкин, не иска двубоят на неговия подопечен с Канело Алварес да продължи пълната дистанция от дванадесет рунда, тъй като се страхува от съдийско решение в полза на мексиканеца.

Това ще бъде първи двубой на Головкин в Лас Вегас, а Алварес се е бил там много пъти, и понякога съдиите, постановяват спорни отсъждания в негова полза. Това се случи дори в срещата с Мейуедър, когато единия съдия видя равенство или спорното решение в двубоят Лара. Санчес не иска повторение на подобна ситуация и поради това настройва Головкин за победа с нокаут.

“ Ние не трябва да се тревожим за това, но знаейки какво се е случвало в предишните битки на Канело, ние не трябва да позволяваме битката да продължи дванадесет рунда. Ако го направим – това ще бъде по- наша вина, – каза Санчес.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(130)

Share

коментара
  1. Xaxa август 21, 2017 12:54 am  Отговор

    Санчес не трябва да мисли за съдиите.Ако Головкин не нокаутира Канело със сигурност ще загуби по точки

  2. Ангел август 21, 2017 3:47 am  Отговор

    Ще има мръсна игра, това е ясно. Те Ковальов два пъти го прецакаха, та тук ли няма да измислят нещо. Минимум 2 нокдауна, без той самият да пада, иначе да забрави за поясите!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *