Треньорът на Конър Макгрегър предрече срещу кого ще бъде следващият му двубой и кога ще се завърне
Конър Макгрегър може и да беше победен в основното събитие на UFC 229, но не се е отказал от надеждата, че може да победи шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, ако се срещнат отново.Ето защо бившият шампион в две теглови категории незабавно поиска от президента на UFC Дейна Уайт да проведе реванш срещу непобедения руснак само няколко минути, след като претърпя загуба на турнира миналата събота.

Когато става въпрос за организиране на битки, главният треньор на Макгрегър Джон Кавана не се опитва да взема участие. С една дума, Кавана знае какво иска Макгрегър и затова вярва, че в крайна сметка това ще се случи.

“ Няма да се преструвам, че разбирам бизнес страната на нещата, „ каза Кавана в предаването на Джо Роган. “ Конър и неговият мениджър Оди Атар правят това. Решението също е повлияно от феновете и официалните лица, а аз само изпълнявам задачата, която ми поставят. Но мисля, че следващата битка на Конър ще бъде реванш с Хабиб.

Знам, че ще бъда разкъсан в туитър с думите „той не го заслужава“, но просто казвам какво мисля. Не знам какво ще се случи в действителност, но самият Конър говори за раванш – затова мисля така.

Реваншът може да се проведе на 16 март. Това е събота, а следващия ден, неделя, е Денят на Св. Патрик. Представете си Медисън Скуеър Гардън в навечерието на Деня на Св. Патрик – това ще бъде лудост. „

https://i.ytimg.com/vi/Z0Eu5niUt9k/maxresdefault.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *