Треньора на Тони Белю: Андре Уорд е фантастичен, но той може да бъде победен
Дейвид Колдуел, треньор на бившия световен шампион на WBC в полутежка категория Тони Белю (29-2-1, 19 КО), е уверен в победата на своя боксьор над Андре Уорд (32-0, 16 КО).

След успешния си реванш срещу Сергей Ковальов, от лагера на американеца са проявили интерес от двубой срещу Тони Белю, който вдигна много шум с победата си над Дейвид Хей.Колдуел е видял как Ковальов наранява Уорд с ударите си и вярва, че американеца няма да се справи с по- тежките удари на Белю. Но съдбата на двубоя Уорд – Белю до голяма степен зависи от преговорите за реванш с Дейвид Хей, който все още изглежда най-благоприятната перспектива пред Тони.

“ Уорд се появи от нищото след двубоя с Ковальов, като каза, че е готов да премине в полутежка категория за среща с Тони. Ако финансовите условия ни устройват, ние сме съгласни, но дали това ще бъде по-значимо събитие от реванш с Дейвид Хей? Всичко зависи от финансовите компоненти, ако парите са същите, както и за други възможни мачове, тогава ние ще излезем срещу Андре Уорд.
 
Можете да кажете каквото искате, но Уорд получаваше удари от Ковальов. Някой може да каже, че Ковальов удря по-тежко, но Тони отдавна премина в тежка категория и е станал по- едър и по-силен удряч. Уорд е фантастичен, но Белю може да го победи. Ние знаем, че това ще бъде двубой срещу един от най- качествените боксьори, но той може да бъде победен, “ – каза Колдуел.

Самият Тони Белю няма нищо против да се срещне с Андре Уорд и очаква конкретни предложения от лагера на мериканеца.


Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *