Треньора на Тайсън Фюри обсъди бъдещият му съперник

Тайсън Фюри ще се завърне на ринга на 9 юни на Манчестър Арена, като той най- вероятно ще се бие с някой измежду Джон Мъри, Сефер Сефери и Шанън Бригс.

Фюри не се е боксирал, откакто победи Владимир Кличко през 2015 г., когато завоюва световните титли на WBA ( супер ), WBO, IBF, IBO и списание Ring в тежка категория.

Идентичността на опонента на Фюри предстои да бъде определена – но по време на ексклузивно интервю за „Експрес спорт“ неговият треньор, Бен Дейвис каза следното:

“ Ще бъде добър боксьор, „
​​- обясни Дейвисън. “ А що се отнася до това кой ще бъде скоро ще научите името му. Но за нас няма смисъл това да бъде съперник, който няма да представлява сериозно предизвикателство за Тайсън. Ако изправим срещу него някой бездарник, тогава няма да видите най-доброто от него. Тайсън трябва да бъде предизвикан, за да покаже какво може. „

“ Имам няколко идеи за противник, които ще ни позволят да свикнем с промените в стила си и да затвърдим доверието между нас. Въпреки че имаме фантастична връзка, тя ще стане още по- силна. Мисля, че това е най-важното и работейки заедно като екип, всички се интересуваме от това.

Шанън Бригс? Той може да бъде наш съперник. Всички казват какво ще направят, но когато става въпрос за битка, искат много пари. Никой наистина не иска да се бие, защото всички се интересуват само от парите. Ако те не са склонни да приемат разумна сума, тогава вероятно няма да бъдат опция, но ще видим. Всичко ще се изясни постепенно. „

https://i0.wp.com/fightnews.info/img/pages/37346_resize(602-602-4).jpg?zoom=1.5&w=598&ssl=1
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *