Треньора на Поветкин не вижда смисъл от битка с Дилиън Уайт

Иван Кирпа, треньор на руският претендент в тежка категория Александър Поветкин, не вижда смисъл неговият боксьор да се бие с британеца Дилиан Уайт.

В събота на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс Поветкин нокаутира по- брутален начин Дейвид Прайс с което стана задължителен претендент за световните титли на WBO и WBO, които са притежание на Антъни Джошуа.

“ Поветкин се боксира с някой, и по някаква причина, когато спечели атрактивно, започват да се обсъждат битки с опоненти като Такам, Прайс и някой друг, но не и с шампиона, „ каза Кирпа.

“ Поветкин вече е задължителен претендент, но му бе даден, достатъчно опасен противник в лицето на Дейвид Прайс. И Александър се съгласи, макар че много на негово място биха предпочели да изчакат реда си за шампионската битка. Александър победи Прайс и след това казаха, че не е нужно да се бие с Джошуа, а да се бие с Дилиън Уайт. Не виждам смисъл от такава битка на този етап от кариерата на Александър. Въпреки, че това ще бъде решено от промоутърите и самият Александър. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Про - боксер април 4, 2018 8:57 am  Отговор

    Оппа май те хвана шубето Иванюша ? Те всички искат двубой с Джошуа заради кинтите как да стане работата ? Плюс това Поветкин нищо няма да направи срещу него ще бъде един скучен мач а нищо чудно и да получи КО в късните рундове.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *