Треньора на Паркър: Джошуа изпитва съмнение в себе си, той е под напрежение

Кевин Бари, треньор на световния шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър, смята, че шампиона на WBA, IBF и IBO Антъни Джошуу започва да усеща напрежение, колкото по- скоро тяхната битка наближава. Срещата между Джошуа и Паркър ще се проведе утре в Кардиф, Уелс.

В интервю за RadioLIVE, Бари каза, че Джошуа, който е считан за абсолютен фаворит в битката, е видимо изнервен преди най- голямата среща в кариерата си.

“ Вярвам, че Антъни Джошуа е под голямо напрежение, „
каза Бари пред RadioLIVE.“ Всички очакват той да победи. Той има 20 битки, като е спечелил всичките с нокаут, и букмейкърите го считат за голям фаворит в предстоящата битка. Натискът е изцяло върху него.

Той ще срещне със съперник, който прилича на него – млад, непобеден световен шампион и някой, който изобщо не се страхува от него. Много от членовете на медиите – британските медии, които следят изявите му още от аматьорската му кариера – ни казаха, че никога не са го виждали такъв. Той изпитва съмнение в себе си, той е много ядосан, а обикновено е много спокоен, така че той започва да усеща голямо напрежение. „

От своя страна Джоузеф Паркър се чувства много спокоен и отпуснат преди предстоящата битка.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-parker%20(26).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *