Треньора на Паркър: Джоузеф няма да изпусне Джошуа, както го направи Кличко
Кевин Бари, треньор на световният шампион на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър призна, че брадичката на Антъни Джошуа не е толкова слаба, тъй като британецът успя да се изправи от нокдаун, след като беше повален от Владимир Кличко, да оцелее и в крайна сметка да постигне победа.

Разговорите за “ стъклената брадичка “ на Джошуа треньора нарича елементи на промоутиране, като подчерта, че Паркър няма да изпусне британеца в такава ситуация, в която се озова в битката срещу Кличко.“ На първо място, много неща бяха направени от маркетингова гледна точка, необходими за промоутиране на събитието. Сега, бих искал да кажа, че Джошуа има добра брадичка. Той пое доста прилични удари. Дори беше повален от Кличко, но той успя да се изправи, да оцелее и да се постигне впечатляваща победа.

Едно нещо, което мога да ви кажа със сигурност е, че ако Джоузеф Паркър изпрати Антъни Джошуа на платнището – битката ще приключи. Паркър няма да го остави да оцелее, защото има смъртоносен завършек. Мога да обещая на феновете на бокса, че ако Джоузеф изпрати Джошуа на платнището, двубоя ще приключи, – каза Бари.

Обединителната битка между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър ще се проведе на 31 март на “ Принсипалити стейдиъм “ в Кардиф, Уелс.

http://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-klitschko-fight%20(9)_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Iavor февруари 15, 2018 10:38 am  Отговор

    Видяхме какъв нокаутьор е, срещу Кожану и Хюи.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *