Треньора на Нунеш: Победата над „Киборга“ ще превърне Аманда в най- великата състезателка

Евертън Оливейра, треньор на Аманда Нунеш, заяви, че физическата подготовка на неговата състезателка за предстоящата й битка срещу шампионката на UFC в категория перо Крис „Киборга“ Жустино ще протече „по- напълно различен начин“ в сравнение с предишните й 10 мача в UFC.

Срещата между Крис Жустино и Аманда Нунеш ще се проведе на 29 декември на турнира UFC 232.

“ Вероятно кардиото й ще стане още по-добро, тъй като няма да й се наложи да сваля килограми. Аманда силно прогресира както във физически, така и в технически аспект. Затова мисля, че тя ще може да изкара пет рунда в категория перо без проблеми. В Рио де Жанейро тя вече доказа, че може да работи пет рунда във високо темпо и в крайна сметка да спре съперничката си.

Тя ще стане шампионка в две категории. Тя доминира в нейната дивизия, пенсионира две суперзвезди, победи Шевченко два пъти. Няма съмнение, че Аманда е най-великата състезателка ​​в историята на категория петел. А Крис е най-великата в категория перо, така че победата над нея автоматично ще превърне Аманда в най- великата състезателка в историята на ММА, „ каза Оливейра.


Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(26)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *