Треньора на Нгану: Франсис ще се върне по- силен и вече никой няма да може да го спре

Дюи Купър, треньор по бокс и ММА на камерунеца Франсис Нгану, заяви, че боеца му не е бил в добра форма, когато се е бил със Стипе Миочич, така че не е могъл да покаже 100% от своя капацитет. Въпреки това, треньорът е уверен в успешното завръщане на боеца си, който вече никой няма да може да спре.

“ Всички знаят какво се е случи. Франсис … имам една дума с която да го опиша – феномен. Дори когато той се намира в най- лощото си състояние, не може да го спрете. Това е всичко, което мога да кажа за него. В най- доброто си състояние Франсис не може да бъде победен, а в най-лошото е невъзможно да бъде нокаутиран.

Това беше малък провал преди голямо бъдеще. Бяхме се изправили срещу най-добрият боец на UFC в тежка категория и той не успя да спре Франсис. Беше просто лоша вечер, това се случва на всички бойци. Стипе направи всичко правилно и когато се срещнете с такъв съперник, и това трябва да е вашият ден, трябва да разкриете 85-90% от потенциала си.

Миочич се появи в най-добрата си форма, а ние не го направихме, но това поражение даде тласък за подобрение, позволи ни да придобием необходимия опит и знания. Франсис определено ще стане шампион на UFC в тежка категория. Всички знаем какво се случи и след това Нгану ще се върне по- добър от преди, “ – каза Купър.

На 20 януари на турнира UFC 220 в Бостън Франсис Нгану загуби от шампиона в тежка категория Стипе Миочич с единодушно съдийско решение.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(59)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *