Треньора на Крауфорд към екипа на Хорн: Спрете да мрънкате, не сме измамници
Възникна противоречие около боксовите ръкавици, които ще носят световният шампион на WBO в полусредна категория Джеф Хорн (18-0-1, 12 KO) и задължителният претендент Терънс Крауфорд (32-0, 23 KO) в предстоящият им двубой, който ще се проведе на 9 юни в MGM Grand в Лас Вегас, Невада.

В неотдавнашно интервю, треньорът на Хорн Глен Ръштън заяви, че представител на „Everlast“ го е информирал, че Кроуфорд възнамерява да носи противоречивите ръкавици „Everlast MX“.Ръштън незабавно отвърна, заявявайки, че неговият боксьор ще използва същите ръкавици, защото Крауфорд е „изнервен“ и „търси предимство“.

Но треньорът на Крауфорд, Брайън Макинтайър реагира с имейл, изпратен до промоутъра на Хорн, Дийн Лонган, като заяви, че екипът му не планира да използва ръкавиците „Everlast MX“.
Макинтайър написа в електронната си поща: “ Ние не използваме ръкавици с пълнеж от конски косми … така че спрете да мрънкате, сякаш се опитваме да измамим. Това не е в нашият стил. Просто се уверете, че Хорн ще дойде подготвен за битката. Престанете да отвличате вниманието, защото това няма да сработи. Приятен ден. „

Лонерган все пак е загрижен, защото техния екип няма информация коя марка ръкавици Крауфорд възнамерява да използва, а битката е едва след няколко седмици.

“ Брайън Макинтайър каза, че Кроуфорд няма да ги носи, „ каза Лонърган пред „Courrier Mail“. “ Но той все пак трябва да ни информира какъв тип ръкавици ще носи. Това е изключително важен въпрос. „

https://photo.boxingscene.com/uploads/crawford-diaz%20(1).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *