Треньора на Крауфорд: Кийт Търман е най- опасният боксьор
Според Брайън Макинтайър, треньор на световният шампион на WBO в полусредна категория Теренс Крауфорд, „супер“ шампиона на WBA Кийт Търман е най-опасния противник за неговият боксьор.„Определено Търман е най-опасният от световните шампиони в полусредна категория. Разбира се, Портър и Спенс са силни противници. Много хора говорят за физиката, те казват, че физическото предимство има значение. Но аз не съм напълно съгласен. Спомнете си срещата на Терънс с Бенавидес. Той беше по- едър от Терънс, но ударите му дори не го притесняваха. Търман е различен – той е подвижен, удря силно, нанася удари от различни ъгли и винаги е опасен,“ – каза Макинтайър.

Най-вероятно Терънс Крауфорд ще защитава титлата си срещу Амир Кан на 20 април.

8 коментара

 1. Иво януари 9, 2019 8:34 pm  Отговор

  Портар ще е най лесен за Бъд иначе се колебая кой ще е по труден измежду Спенс и Търмън

 2. Пламен януари 9, 2019 9:57 pm  Отговор

  И двамата. Търман беше в своя прайм, макар, че след 2г не се знае.. А Спенс дори ще става още по-добър, праймът му предстои. Сега, като вземе и скалпа на Майки ще натрупа още повече самочувствие и опит.
  Аз залагам на Спенс

 3. Иво януари 9, 2019 10:38 pm  Отговор

  Аз си мисля че Крауфорд ще ги бие и двамата макар и трудно ако се срещнат скоро де, макар че няма такива изгледи

 4. Пламен януари 9, 2019 11:41 pm  Отговор

  Хипотетично, ако Спенс се срещне с Крауфорд сега през март, вместо с Гарсия, да, вероятно ще загуби, макар и да не е много сигурно. Но след година-две, смятам, че ще е достигнал своя връх и ще го победи

 5. Пламен януари 10, 2019 12:12 am  Отговор

  А това изказване, че Търман е най-опасен са по-скоро забаламосващи, отколкото искрени. Напомня ми на изказванията на Кличко, преди години, че от тогавашните английски претенденти най-опасен е Прайс, а Фюри не представлява заплаха

 6. Иво януари 10, 2019 1:24 am  Отговор

  Харесвам Спенс ще викам за него има предимство в габаритите и удря тежко боксира добре може и да бие ако се срещнат сега но за нен Бъд е фаворит… След 2 г Крауфорд ще е на 33 и вече нещата ще са по други.
  Не знам колко са искрени от една страна Търман казва че Бъд е никой в категорията що ще му се мазнят освен ако не искат да го под лъжат… Но той си иска реваш с Портър.
  Може да го смятат за най опасен защото най добре съчетава бокс и мощ според мен има логика.
  Иначе Портър ме кефи най много но за съжаление не е фаворит срещу др шампиони

 7. Пламен януари 10, 2019 6:18 pm  Отговор

  Не му се мазнят,просто така избягват Спенс. Макар,че времето работи в негова полза. А за мощта на Търман,аз не мисля,че превъзхожда тази на Спенс. По-бърз е малко и по-опитен.,но не не и с повече мощ.

 8. Иво януари 10, 2019 6:47 pm  Отговор

  А Спенс удря по здраво няма спор, имах предвид че Търман е по комплексен има добър бокс и удря прилично.
  Крауфорд си предизвикваше Спенс няколко пъти определено не го избягва

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *