Треньора на Конър Макгрегър: Нейт Диаз ще победи Хабиб Нурмагомедов и Тони фергюсън

kavana

Шампиона на UFC в две категории Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) може да се бие с Хабиб Нурмагомедов или Тони Фъргюсън, но треньора му Джон Кавана би предпочел трета среща с Нейт Диаз, защото той е най- силният претендент в лека категория.

“ Разбрах, че Хабиб е официално първи претендент, и най-вероятно той ще бъде наш съперник, ако компанията реши така, но аз съм по- заинтересован от трети двубой с Нейт. Би било чудесно, ако противник ни бъде Тони Фъргюсън и Хабиб. Те са феноменални бойци – каза Джон Кавана в интервю за The MMA Hour.

“ Ето как виждам ситуацията. Струва ми се, че вторият най- добър боец в категория перо е Макс Холуей. А вторият най- добър борец в лека категория е Нейт Диаз. Това е моето мнение. Смятам, че Нейт ще победи Тони и Хабиб. В мача си срещу Майкъл Джонсън ( през декември 2015 ), Нейт показа напредък, подобрение на уменията си. Нейт изглеждаше фантастично и в двете битки с Конър. „

UFC 202: Diaz v McGregor 2

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. 123 ноември 15, 2016 5:41 pm  Отговор

    Пичага, и Тони и Хабиб ще победая Конър и ти го знаеш, затова предпочеташ 3-ти двубой с Нейт. Но скоро Тони ще е шампион.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.